Vindelns Rökeri i Umeå är ett bevis på att livsmedelsproduktion 2018 kan göras på samma sätt som för 100 år sedan. 2014 ställde man upp i Chark-SM för första gången...
Hög tid att anmäla era tävlingsbidrag
Nu är det knappt en månad kvar till deadline… (12 september) för att lämna in era tävlingsbidrag. Missa inte chansen att få era produkter kvalitetsbedömda av noga utvalda experter som...
Huvudsponsorn PCS vill erövra ännu en bransch
PCS är veteranen med utvecklingslust som sedan 35 år erbjudit kompletta affärssystem till bland annat bageri- och charkbranschen. På Chark-SM i höst är de med som huvudsponsor för andra gången,...
Frågor och svar om domarbedömningarna
Hur går domarbedömningarna till? Hur vet man att de bedöms opartiskt? Och många andra frågor kring domarbedömningarna får du svar på vår nya sida ”Frågor och svar”.
Culinar är inblandade i det mesta – bokstavligt talat
Smakföretaget Culinar söker världen över efter spännande kryddor och ingredienser men ser just nu en trend i svenska smaker. På Chark-SM har man varit med sedan starten och är som...
GRILLTIDER I CHARKVÄRLDEN
Grillsäsongen är här! Så vi passade på att fråga fyra personer från branschen om deras förhållande till grillning. Här visar vi två tillsvidare. Trevlig helg önskar Chark-SM teamet!