Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2022/10/GULD_KVAL_RGB_2022-1.png [bildtext] => [bildlank] => )

 

En kvalitetsstämpel

I Chark-SMs tävlingsdel bedöms kvaliteten på produkterna och de som håller hög kvalitet får en kvalitetstämpel av guld-, silver- eller bronsvalör. Håll utkik efter tidigare kvalitetstämplar för att hitta de bästa produkterna i din butik.

Chark-SM:s kvalitetsstämpel är bevis på att en produkt håller riktigt hög kvalitet i allt från utseende och struktur till smak. Charkuterier av yppersta kvalitet belönas med guldstämpel. Av dessa guldprodukter utses sedan en Svensk Mästare i varje klass.

Oavsett valör på kvalitetsstämpeln kan du vara helt säker på att produkter som är märkta med en kvalitetsstämpel från Chark-SM håller hög kvalitet.

Obs! Är du vinnare och vill ladda ner kvalitetstämplar. Gå till fliken Press. Är du Svensk Mästare. Kontakta info@charksm.se

 

Svensk Mästare

Den guldprodukt som domarpanelen tycker är allra bäst och strået vassare än de andra i varje tävlingsklass utses till Svensk Mästare.

 

Guldkvalitet

Produkter som får guldkvalitet är av yppersta kvalitet, utan några som helst anmärkningar och med perfekt smak.

 

Silverkvalitet

Även produkter med silverkvalitet håller en mycket hög kvalitet, men har fått något litet poängavdrag i bedömningarna.

 

Bronskvalitet

Produkter som belönas med bronskvalitet håller även de hög kvalitet, men har fått lite fler avdrag än de övriga två valörerna.