Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2016/06/svenskcharksupport.png [bildtext] => [bildlank] => )

Sponsorpaketet ger en utmärkt exponering i samband med banketten. Vi erbjuder 18 företag möjligheten att sponsra varsin tävlingsklass. 

Din exponering blir följande:

BANKETTEN: En representant från företaget som prisutdelare på scen för en tävlingsklass, logotyp på storbild i samband med prisutdelning och på Kött & Chark-SM:s exponeringsmaterial samt två platser på banketten (värde 5 000 kr.)

MÄSSAN: Utställningsplats på ca 6 kvadratmeter, inklusive matta i montern.

Kött & Chark-SM:s WEBBPLATS: Namn, logotyp, kort presentation och länk till egen webb i utställar- och klassponsor-listan.

NYHETSBREV OCH TRYCKT MATERIAL: Artikel med utställarlista och resultatlista i nyhetsbrevet samt exponering på mässkarta.

TIDSKRIFTEN KÖTT & CHARK: Företagsnamnet vid respektive klass i resultatlistan som publiceras först på banketten och därefter i utgåva nr. 11 av tidskriften, 20 % rabatt på annonspriset vid annonsering under 2024.

KONFERENSEN: Logotyp på Kött & Chark-SM:s exponeringsmaterial.

EGEN MARKNADSFÖRING: Rätt att använda Kött & Chark-SM:s logotyp före, under och 18 månader efter Kött & Chark-SM 2024 tillsammans med omnämnande som klassponsor för evenemanget. 

PAKETPRIS: 39 000 kronor (exkl moms).