Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2018/11/9M6A0350_web.jpg [bildtext] => Ställ ut på Chark-SM:s
    branschmässa [bildlank] => )
  • Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2018/11/9M6A0278_web.jpg [bildtext] => [bildlank] => )
  • Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2018/11/9M6A0206_web.jpg [bildtext] => [bildlank] => )
  • Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2018/11/9M6A0231_web.jpg [bildtext] => [bildlank] => )

Sponsorer och utställare

De företag som bokat sponsorskap och monterplats behåller självklart platserna till 2022. Vid frågor kontakta Patrik Swenzén tel. 070-6543332.

 

Som huvud- klassponsor eller utställare marknadsför och exponerar du ditt företag mot hela charkbranschen. Huvudsponsorerna syns kontinuerligt under hela upptakten till Chark-SM, såväl som under Den Stora Charkdagen. Även klassponsorerna får mycket exponering, framför allt som prisutdelare i varsin klass under banketten. Som utställare får du chansen att synas bland alla dina viktiga kunder och kontakter på Den stora charkdagen och på vår hemsida. Samtidigt är antalet utställare begränsat för att ge en avslappnad och personlig miljö med möjlighet att skapa goda kontakter. Vi erbjuder plats för cirka 50 utställare.

Stort engagemang och fokus på kvalitetsutveckling är skälen till att Chark-SM växer för varje år. Tack vare engagerade sponsorer har evenemanget utvecklats sedan starten 2001 till att nu vara charkbranschens största och viktigaste mötesplats och livsmedelsindustrins största evenemang. På Chark-SM:s branschmässa samlas hela charkbranschen på en och samma plats, vilket är ett unikt tillfälle att under lättsamma former träffa, diskutera med och mingla med dina viktigaste kunder.

Är du intresserad av att vara uställare eller sponsor inför nästa Chark-SM, kontakta info@charksm.se.