Foto: Lisa Barryd
Konferensen 27 oktober 2022
Under hela branschdagen pågår konferensen, med en mängd olika föreläsningar från scenen. Här behandlas några av branschens viktigaste frågor just nu, såsom innovation, digitalisering och utmaningar/möjligheter för kött- och charkkategorin.
Konferensen pågår från klockan 09:30 – 16:30 och är kostnadsfri.
- 09:30 – 10:30 Tema Innovation, medverkande: Marie Gidlund (Sweden Food Arena), Susanne Støier (Danish Meat Research Institute), Mats Markgren (HK Scan), Carina Gatzinsky (RISE)
- 10:30 – 11:05 Prisutdelning för årets smakförnyare samt mingel i mässan
- 11:05 – 12:10 Tema Digitalisering, medverkande: Mattias Westberg (Petterssons Charkuteri), Janne Haldesten (Sectyne), Christer Wik (Hencol)
- 12:10 – 13:35 Lunchmingel i mässan
- 13:35 – 14:50 Tema Utmaningar/möjligheter för kött- och charkkategorin medverkande: Angelica Cöster (Demoskop), Jonas Köhler (Menigo), Mats Helgestrand (Ica Sverige)
- 14:50 – 15:30 Mingel i mässan
- 15:30 – 16:30 Styckar-SM
- 16:30 – 17:30 Mingel i mässan