Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2012/05/CharkSM-Dag-22.jpg [bildtext] => Sveriges enda mässa för
  charkbranschen [bildlank] => )
 • Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2012/05/CharkSM-Dag-30.jpg [bildtext] => Mingla med leverantörer,
  branschkollegor och kunder [bildlank] => )
 • Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2012/05/CharkSM-Dag-1.jpg [bildtext] => Konferens med inspirerande föreläsningar [bildlank] => )
 • Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2012/05/SignalAndersson_TraditionellChark_webb.jpg [bildtext] => Prisutdelning med alla
  vinnare
  [bildlank] => )
 • Array ( [bild] => https://www.charksm.se/wp-content/uploads/2012/05/CharkSM-Kväll-38.jpg [bildtext] => Festlig bankett med
  underhållning, mat och dryck [bildlank] => )

Branschens största mötesplats

Kött & Chark-SM dagen är branschens största händelse, den enda mässa i Sverige som samlar hela charkbranschen och ett perfekt tillfälle att träffa och diskutera med dina viktigaste leverantörer.

Den 27 oktober besöktes Chark-SM dagen i Eriksbergshallen av drygt 800 personer. Ett bra betyg som visar att Chark-SM behåller sin plats som branschens största mötesplats.

Har du frågor och idéer kontakta oss gärna på info@charksm.se

Dagen är öppen för charkbranschen. I dagsläget finns inget evenemang för allmänheten.

Anmäl dig och dina kollegor till mingelmiddag, konferens, mässa och/eller bankett >>

Arrangemanget är uppdelat i sex delar

Tävlingen

Kvalitetstävling där drygt 700 produkter bedöms av en domarpanel bestående av produktkunniga representanter. Det genomförs ca fyra veckor innan Chark-SM dagen och under dessa två dagar gäller fokus på produktkvalitet för att kunna utse Sveriges bästa charkuterier.

Årsstämma och kvalitetsnätverk (Nyhet!)

Kött & Charkföretagens årsstämma och kvalitetsnätverk äger rum den 26 oktober, dvs dagen innan mässa, konferens och bankett. Dessa aktiviteter är endast för KCF:s medlemmar.

Mingelmiddag (Nyhet!)

På kvällen den 26 oktober bjuder vi in till mingelmiddag för samtliga deltagare och aktörer. Föranmälan krävs och görs samtidigt som anmälan till övriga aktiviteter.

Konferens

Konferens med spännande föredrag inom aktuella ämnen, paneldebatter och diskussioner. Här lyfter vi fram utmaningar och möjligheter med konsumenten som ställer högre krav inom områden som hållbarhet, kvalitet och tillgänglighet.

Branschmässa

Sveriges enda mässa för charkbranschen med ett 50-tal utställare. Branschmässan är öppen för alla som arbetar inom eller i anslutning till kött- och charkbranschen och som deltar i Chark-SM:s konferens.

Prisutdelning och bankett

Chark-SM avrundas som traditionen bjuder med en festlig prisutdelning och bankett där vi korar Svenska Mästare i de 18 produktklasserna. Utöver den spännande prisutdelningen, utlovas god mat och dryck, underhållning, mingel och härlig feststämning. Kvällen är ett tillfälle att umgås med kollegor i branschen under festliga former.