Kött & Chark-SM är genom branschdagarna den viktigaste mötesplatsen för svensk charkindustri och dess leverantörer. Allt detta bidrar till att stärka konkurrenskraften för den svenska charkindustrin.

Kött-& Charkuteridagarna är uppdelat i följande delar

Onsdag 16 oktober

Branschmässan smygstartar

Ett 50-tal utställare flyttar in i Slagshuset och bygger upp sina montrar under trevliga former.

Årsstämma och kvalitetsnätverk

Kött & Charkuteriföretagens (KCF) årsstämma och kvalitetsnätverk äger rum på eftermiddagen.

Seminarium (Nyhet!)

Stort seminarium om det senaste inom förpackning.

Mingelmiddag

På kvällen bjuder vi in till mingelmiddag för samtliga deltagare och aktörer. Föranmälan krävs och görs samtidigt som anmälan till övriga aktiviteter.

 

Torsdag 17 oktober

Branschmässa

Mässa med drygt 500 deltagare, ett 100-tal charkföretag och drygt 50 av branschens viktigaste leverantörer. Vi ger dig en unik möjlighet att träffa och skapa relationer med charkuteribranschens viktigaste beslutsfattare och nyckelpersoner.

Konferens

Konferens med spännande föredrag inom aktuella ämnen, paneldebatter och diskussioner. Här lyfter vi fram utmaningar och möjligheter med konsumenten som ställer högre krav inom områden som hållbarhet, kvalitet och tillgänglighet.

Styckar-SM

På scen inför publik gör sex styckare upp om vem som tar hem den åtråvärda titeln som svensk mästare.

Bankettmiddag med prisutdelning

Kvällen avrundas som traditionen bjuder med en festlig prisutdelning och bankett där vi korar svenska mästare i de 18 produktklasserna i Chark-SM samt svensk mästare i styckning. Utöver spännande prisutdelning, utlovas god mat och dryck, underhållning, mingel och härlig feststämning. Kvällen är ett utmärkt tillfälle att umgås med kollegor i branschen under festliga former.

Har du frågor och idéer kontakta oss gärna på info@charksm.se