Kött & Charkuteridagarna är en mötesplats för alla aktörer inom branschen där möten, samtal och viktiga framtidsfrågor står i fokus. Här träffar du intressanta människor, knyter värdefulla kontakter och stärker din kompetens. Under bankettmiddagen koras även vinnarna av Chark-SM och Styckar-SM.

När kan jag anmäla mig och mina kollegor?

Anmälan till branschmässan, konferensen och bankettmiddagen öppnar 6 maj.

Vad kostar en konferens- och mässbiljett?

Branschmässan och konferensen är kostnadsfri att delta på men kräver registrering.

Vilka tider är branschmässan öppen?

Mässan har öppet den 17 oktober mellan 09:00 – 17:00.

Hur ser programmet ut för konferensen?

När konferensprogrammet är spikat läggs det upp under ”konferens”.

Vilka kan anmäla sig till bankettmiddagen med prisutdelning?

Banketten är exklusiv för tävlande, sponsorer, utställare och domare.

Vad kostar det att gå på bankettmiddagen?

Banketten kostar 1995 kr ex moms för KCFs medlemmar samt 2495 kr ex moms för ej medlemmar.

Hur hittar jag till Slagthuset och finns parkering?

Gå in på Slagthuset hemsida så hittar du all information du behöver där.

Finns det rabattkod på närliggande hotell i Malmö?

Uppge ”Kött & Chark-SM” för 10% rabatt när du bokar ditt rum på Elite Hotel Savoy och Comfort Hotel. Ett tips är att boka boende snarast då Malmö Stad även arrangerar andra events samma vecka som Kött & Chark-SM.

Mitt företag är inte medlem i KCF, hur löser jag det?

I Kött & Charkuteriföretagen kan företag med verksamhet inom slakt, styckning eller charktillverkning bli medlem. Företag som bedriver en verksamhet i anslutning till vår bransch antingen som leverantör av råvaror, maskiner eller tjänster kan bli extern partner och ta del av vår service på samma sätt som en medlem. Är du intresserad av att bli en del av den samlade kött- och charkindustrin i Sverige, ta då kontakt med Magnus Därth, telefon 08-762 65 33 eller via epost magnus.darth@kcf.se.

Har du frågor?

Kontakta oss gärna på info@charksm.se.