”VI ÄR MED I ÅR IGEN!”

 

Publicerat den av & kategoriserat under Chark-SM, Chark-SM - tävlingen, Den Stora Charkdagen.

Hk Scan 2_150px_webHKScan har deltagit i tre Chark-SM tidigare.
– Vi har vunnit många medaljer i olika klasser och blivit svenska mästare i julskinka och falukorvsklassen, säger Johan Persson, produktutvecklingschef.
För HKScan är det just hantverket och kunskaperna bakom produkterna som de är mest stolta över.  – Vi har hängt upp diplomen i entrén på våra anläggningar och så klart firat framgång-arna med våra duktiga medarbetare. Marknadsföringsmässigt har vi använt oss av utmärkelsen svenska mästare på förpackningar, i butiker och lite andra sammanhang. Johan Persson tycker det är bra för hela branschen att man lyfter fram klimat och miljö i Chark-SM. Jag välkomnar verkligen det initiativet. HKScans framgångar tror han beror på medarbetarnas kunskap, erfarenhet och ett ständigt driv för vidareutveckling. – Vi ligger i framkant på hur man gör de bästa produkterna av kött och chark. Täv-lingsframgångarna ger oss ett kvitto på att vi gör riktigt bra produkter.

_MG_7287_335px_bw

Fakta HKScan

  • HKScan Sweden är en del av HKScan-koncernen och Sveriges största företag inom kött- och chark.
  • Företaget har tillverkat livsmedel sedan 1899.
  • Man har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland, Baltikum och Polen.
  • I Sverige arbetar HKScan med flera varumärken inom kött och chark. De starkaste och mest välkända är Scan och Pärsons.
  • Totalt 7 400 anställda i koncernen