Sveriges bästa grillkorvar

 

Publicerat den av & kategoriserat under Chark-SM.

Veckan efter påsk skickade Chark-SM ut en lista över Sveriges bästa grillkorvar till media och bloggare runtom i Sverige. Listan innehöll också information om var dessa korvar finns till försäljning.

Responsen har varit bra. Bland annat har flera bloggare varit intresserade av att få smakprover skickade till sig och mer information, och i helgen skrev Värmlands Folkblad en stor artikel om att gränshandeln samlar några av Sveriges bästa grillkorvar.

Vi är övertygade om att vi kommer att få läsa mer om grillkorvar framöver. Den här typen av information är ett långsiktigt arbete och vår målsättning är att informationen ska vara värdefull för bloggare och media, samtidigt som företagen får en chans att berätta om hur duktiga vi är på charkuterier i Sverige.

Från Chark-SM vill vi tacka alla er företag som har varit hjälpsamma med information om försäljningsställen och annat och vi hoppas att ni känner att ni får nytta av det arbete vi lägger ner. Har ni funderingar eller synpunkter är ni välkomna att kontakta oss på info@charksm.se.