KLASSPONSOR ÅTRÅVÄRD PLATS UNDER CHARK-SM

 

Publicerat den av & kategoriserat under Chark-SM, Chark-SM:s branschmässa, Sponsorer.

Det blir fjärde Chark-SM i år för ProSanitas Certifiering AB. VD Charlotte Davidson ser det som en unik möjlighet med en så stor del av kött- och charkbranschen samlad. Det bästa med Chark-SM, är att leverantörer och chark-branschen möts. 

 – Företagen har blivit bättre på att lyfta fram sina produkter och märka dem med att de vunnit guldmedalj. Branschen i sig kan bli bättre på att kommunicera med konsumenterna.

Prosanitas VD lyfter även fram föreläsningarna under Den Stora Charkdagen. – Jag minns att man pratade om klimat- och vegotrender sist. Det är lite utmanande i det forumet, men bra när man gör det på rätt sätt. Det handlar om att hitta ett sätt att finnas tillsammans, att föra fram sina fördelar. Det lyckades de bra med, att få charkbranschen att tänka till. 

2010 deltog Prosanitas Certifiering första gången i Chark-SM.  – Vi var klassponsor då också och kom med på en extraplats. Det är åtråvärt och därför var vi snabba med att anmäla oss i år.

Företaget deltog även 2012 och 2014. – Det är en viktig marknad för oss, många av våra befintliga och förhoppningsvis kommande kunder finns där. Revisorerna får möjlighet att träffa företagen under avslapp-nade former. 

Första gången deltog Prosanitas med en mindre monter. Besökare lockades dit med en present, senast provade man med pilkastning. – Då fick vi fler besökare, vi kommer att ha något liknande i år.

ProSanitas har sitt hjärtai livsmedelsbranschen och jobbar med IP-livsmedel, KRAV och EU-ekologiskt, från slakt och framåt i kedjan. 

Vi certifierar också mot de internationella standarderna BRC Food, FSSC 22000 och gör butiksrevisioner mot Svensk Standard för livsmedelshantering i butik samt djur-msorgsrevisioner.

Prosanitas ingår i BMG Trada Certifiering, tillsammans har de 23 anställda.