Hur ser framtidens charkdisk ut?

 

Publicerat den av & kategoriserat under Chark-SM, Chark-SM:s konferens.

Hur ser charkdisken ut 2025 och vilka möjligheter och utmaningar står branschen inför? Chark-SM:s konferens 2014 innehåller spännande och inspirerande föreläsningar som hjälper branschen att ta vara på framtidens möjligheter. Dessutom kommer alla deltagare att få tillfälle att smaka på framtiden.

Årets tema för Chark-SM:s konferens är framtiden och charkdisken 2025, med trender och utmaningar inom livsstil, hälsa och hållbarhet. Kunniga föreläsare och representanter från tre av de fyra stora livsmedelskedjorna kommer att finnas på plats för att ge sin syn och olika perspektiv på framtidens charkdisk.

– Konferensen är ett tillfälle för utbildning och inspiration som man inte får missa. De här frågorna är lika spännande som de är viktiga för branschen, säger Lennart Wikström, chefredaktör för Svenska Livsmedel och moderator under konferensen och fortsätter:

– Dessutom kommer vi i samarbete med smak- och aromföretag rent praktiskt låta deltagarna få smaka på framtiden. Hur smakar livsstil? Hur smakar hållbarhet? Och hur smakar hälsa?

Program