Grillkampanj 2014 – Nu upprepar vi succén från kampanjen ”Sveriges bästa julbord”

 

Publicerat den av & kategoriserat under Chark-SM, Marknadsföring.

Lagom till grillsäsongens intåg kommer Chark-SM genomföra en kampanj för att uppmärksamma de fantastiska charkuterier som fick guldmedalj vid 2012 års Chark-SM. I denna kampanj kommer vi att fokusera på korv – all korv som grillas. Charkbranschens produkter grillas över hela Sverige!

Kampanjen går ut på att samla de guldprodukter som är aktuella under grillsäsongen och förmedla den informationen till press och utvalda bloggare. Informationen kommer att sammanställas i ett flertal pressmeddelande som skickas till riksmedier och lokalpress. Till pressmeddelandet kommer en lista med försäljningsställen att bifogas. Kampanjen kommer också förmedlas via Chark-SM:s hemsida.
Nu behöver vi er hjälp med att sammanställa era försäljningsställen för dessa guldkorvar. Berörda företag har fått mejl med ytterligare information kring det vi behöver hjälp med. Men om du är en guldproduktsproducent och ännu inte har hört från oss så får du gärna kontakta oss omgående på info@charksm.se. Vi är i full fart med att samla in och sammanställa informationen.
Kampanjen handlar om att se till att Chark-SM och de produkter som fått guld får större utrymme i mediesammanhang och i slutändan ut mot konsument. Det är också en del i ett arbete att ytterligare lyfta Chark-SM och den höga kvaliteten på alla våra vinnarprodukter.

Hör gärna av er om ni har frågor! Har du idéer, funderingar eller feedback tar vi gärna emot dem.
Cecilia Norman tel. 010-516 66 48
Carina Björsgård tel. 010-516 66 24