De satsar på charkdagen

 

Publicerat den av & kategoriserat under Chark-SM, Chark-SM - tävlingen.

Många charkföretag från hela Sverige åker med ett stort antal medarbetare till Den stora charkdagen och deltar på såväl mässan och konferensen som banketten. Ett av företagen är Korvpojkarna i Halmstad.

– Mässan är en viktig mötesplats för oss för att träffa både kollegor och leverantörer. Även konferensen är av stort intresse med bra föreläsare. Det är ett tillfälle för att inhämta ny kunskap, bekräfta befintlig kunskap och inspireras. Dagen samlar helt rätt personer, säger Jörgen Strandahl, vd på Korvpojkarna.

Kanonkväll
Under Chark-SM 2012 gick nio personer från Korvpojkarna på banketten. Att företaget sedan vann SM-titeln i klassen Rökt påläggskorv med sin Lökkorv, gjorde givetvis kvällen ännu roligare.

– Banketten är en rolig tillställning, samtidigt som den också är en samlingsplats för vår personal att träffa branschkollegor och leverantörer. Går det dessutom bra i tävlingen blir det givetvis en kanonkväll.

Delaktigheten viktig
Att det går bra i Chark-SM har betydelse både internt på företaget och externt mot marknaden. Därför tycker man på Korvpojkarna att det är viktigt att medarbetare från alla områden är på plats på banketten och känner delaktighet.

– Alla behövs för att få fram en riktigt bra produkt och förtjänar att få del av berömmet. Ni ser vi fram emot höstens Chark-SM, säger Jörgen Strandahl.