Börja ladda för årets största händelse – Chark-SM 2016

 

Publicerat den av & kategoriserat under Chark-SM, Chark-SM - bankett och prisutdelning, Chark-SM - tävlingen, Chark-SM:s branschmässa, Chark-SM:s konferens, Den Stora Charkdagen.

Nu är det dags att börja förbereda sig för årets stora händelse i kött- och charkbranschen.

Den 27 oktober kommer Chark-SM 2016 att hållas i Eriksbergshallen i Göteborg. Eriksbergshallen ligger på Norra Älvstranden med vacker havsutsikt, tjärdoftande bryggor och närhet till såväl bra kommunikationer som möjliga boendealternativ. Anläggningen, som förr i tiden inrymde Eriksbergsvarvets mekaniska verkstad, är en lokal med traditioner och atmosfär. Den moderna evenemangshallen har plats för upp till 2 000 personer.

– Det är väldigt roligt att vara tillbaka, vi var här 2010 och det fungerade mycket bra. Inför varje nytt Chark-SM så ser vi över alternativen på möjlig lokalisering och i år föll valet på Eriksbergshallen som är en perfekt eventanläggning och utställningshall, säger projektledare Susanne Ekstedt.

Chark-SM som är branschens viktigaste mötesplats kommer som vanligt att bjuda på ett fullspäckat program och flera spännande nyheter både på konferensen under dagen och banketten på kvällen. Under året kommer information om tävlingen löpande att presenteras via flera olika kommunikationskanaler, som hemsidan, tidningen Kött & Chark, vårt nyhetsbrev, Twitter och Instagram. Sponsorer och utställare är redan nu välkomna att anmäla intresse till info@charksm.se.