Den 22 oktober blir det premiär för Styckar-SM. Då ska svenska kött- och charkbranschen för första gången kora landets bästa styckare av en halv gris. Bedömningen omfattar aspekterna ekonomi, estetik, arbetsorganisation och hygien. Tävlingen sker under Chark-SM:s branschdag i Göteborg. Styckare är ofta ett osynligt hantverksyrke, men en förutsättning för alla de kött- och charkprodukter…
Pressmeddelanden
- Bilder på alla Chark-SM vinnande företag
- Mingelbilder bankettmiddag Kött & Charkuteridagarna 2024
- Mingelbilder från Kött & Charkuteridagarna
- Specialutgåva av Kött & Chark med alla vinnare
- Bilder Kött & Charkuteridagarna Prisutdelning 2024
Pressinbjudningar
- Bilder på alla Chark-SM vinnande företag
- Mingelbilder bankettmiddag Kött & Charkuteridagarna 2024
- Mingelbilder från Kött & Charkuteridagarna
- Specialutgåva av Kött & Chark med alla vinnare
- Bilder Kött & Charkuteridagarna Prisutdelning 2024
Pressbilder
- Bilder på alla Chark-SM vinnande företag
- Mingelbilder bankettmiddag Kött & Charkuteridagarna 2024
- Mingelbilder från Kött & Charkuteridagarna
- Specialutgåva av Kött & Chark med alla vinnare
- Bilder Kött & Charkuteridagarna Prisutdelning 2024
Logotyper/Medaljer
- Vinnarna i Chark-SM 2014 – hög kvalitet hos både stor och liten
- Vinnarmedaljerna blir kvalitetsstämplar
- Vinnare i Innovativa klassen – Direkt Chark med rostbiff bake off
- Välkommen till årets största händelse för dig i kött- och charkuteribranschen!
- Tävlingsklasser 2016