Chark SM
  • Hem
  • Om Chark-SM
    • Vinnare och medaljörer
  • Branschdag
    • Konferens
    • Mässa
    • Bankett/Prisutdelning
    • Anmälan/Besöksinfo
  • Utställare/Sponsor
    • Bli sponsor
    • Utställare
  • Tävlingen
    • Tävlingsklasser
    • Anmälan till tävlingen
    • Frågor och svar
    • Regelverk
    • Information till domare
    • Chark-SM:s kvalitetsstämplar 2018
  • Styckar-SM
  • Press
Sök

2020: Faktablad Chark-SM

2 juni 2020

Faktablad Chark-SM 2020 (PDF)

Pressmeddelanden

  • Styckar-SM arrangeras för första gången
  • 2020: Chark-SM 2020 lanserar tävlingsklass för vego-produkter
  • 2018: Chark-SM 2018 avgjort – Här är Sveriges bästa julskinka, hamburgare, falukorv och bacon
  • 2018: Svenska smaker när Hedersutmärkelserna Årets smakförnyare och Bästa ekologiska produkt delas ut på Chark-SM 2018
  • 2018: Chark-SM skänker ett ton charkuterier till välgörenhet

Pressinbjudningar

  • 2018: Pressinbjudan Chark-SM 2018
  • 2016: Sveriges bästa julskinka och ytterligare 15 Svenska Mästare i charkuteri ska koras
  • 2016: Var med när Sveriges bästa charkuterier bedöms!
  • 2014: Pressinbjudan till Chark-SM 2014 på Svenska Mässan i Göteborg – Chark-SM korar Sveriges bästa julskinka, innovativa produkt och ytterligare 14 svenska mästare
  • 2014: Pressinbjudan till tävlingsdagarna i rekordstort Chark-SM – 780 produkter i 16 klasser

Pressbilder

  • Styckar-SM arrangeras för första gången
  • 2020: Chark-SM 2020 lanserar tävlingsklass för vego-produkter
  • 2018: Chark-SM skänker ett ton charkuterier till välgörenhet
  • 2016: Svenska Mästarna i Chark-SM 2016
  • 2016: Chark-SM skänkte ett ton charkuterier till socialt utsatta i Göteborg

Logotyper/Medaljer

  • Profilguide Chark-SM
  • Ladda ner stämplar 2018
  • Ladda ner stämplar 2016
  • Ladda ner medaljer 2014
  • Ladda ner medaljer 2001-2012

Bakgrundsmaterial

  • 2020: Faktablad Chark-SM
  • Tävlingsklasser 2016
  • 2016: Program 27 oktober
  • 2016: Pressinbjudan 25 oktober
  • 2015: Sveriges bästa grillkorvar – listor

För mer information

Projektledare för Chark-SM
  • Patrik Swenzén / Magnus Därth
  • Tidskriften Kött & Chark / Kött & Chark Företagen
  • 070-654 33 32 / 076-842 65 33
  • patrik@annonshuset.se / magnus.darth@kcf.se
  • kottchark.se / kcf.se
Presskontakt
  • Åsa Ragnarsson
  • Far from standard AB
  • 070 880 82 19
  • info@farfromstandard.se
  • www.farfromstandard.se

Pressarkiv

  • augusti 2020 (1)
  • juni 2020 (2)
  • maj 2020 (1)
  • november 2018 (3)
  • oktober 2018 (4)
  • januari 2018 (1)
  • november 2017 (1)
  • oktober 2016 (10)
  • september 2016 (2)
  • juni 2016 (1)
  • april 2016 (1)
  • april 2015 (3)
  • december 2014 (3)
  • oktober 2014 (14)
  • september 2014 (2)
  • augusti 2014 (1)
  • april 2014 (2)
  • december 2013 (2)
  • januari 2013 (1)
  • november 2012 (6)
  • oktober 2012 (3)
  • september 2012 (1)
  • augusti 2012 (1)
  • juni 2012 (2)
  • november 2010 (1)
  • oktober 2010 (2)
  • september 2010 (1)
Chark-SM:s huvudsponsorer 2020
Culinar
Svensk Charksupport
Kött från Sverige
Finnvacum

Navigering

  • Hem
  • Om Chark-SM
  • Branschdag
  • Utställare/Sponsor
  • Tävlingen
  • Styckar-SM
  • Press

Kontakt

Agnes Äng-Thomas
Projektledare Chark-SM 2020
070 45 66 240
agnes@farfromstandard.se

Arrangörer

Följ oss även på Instagram