Den stora charkdagen – en dag som man inte får missa

 

Publicerat den av & kategoriserat under Den Stora Charkdagen.

Den 30 oktober är det äntligen dags för Den stora charkdagen, med stor prisutdelning då resultatet av Chark-SM 2014 offentliggörs. Det är också charkbranschens viktigaste samlingsplats – ett utbildnings- och inspirationstillfälle och en unik möjlighet att träffa alla de viktigaste namnen i branschen.

Den stora charkdagen är en heldag som startar med stor konferens och mässa och avslutas med festlig bankett och prisutdelning.

Konferensen handlar om charkdisken 2025 och de möjligheter och utmaningar som branschen står inför inom livsstil, hälsa och hållbarhet. Kunniga föreläsare guidar företagen i hur branschen kan ta vara på framtidens möjligheter.

Mässan är en samlingsplats för charkbranschens viktigaste namn och leverantörer. Årets mässa är uppbyggd för att vara ännu mer inbjudande och lättillgänglig, och en nyhet för året är ett ”speaker’s corner” som kommer bjuda på aktiviteter och kortare presentationer.

Den traditionella korvbjudningen avrundar mässan som vanligt, men i år bjuder huvudsponsorn Culinar på öl till korven och korvbrödet kommer att få en make-over med framtidstänk.

Banketten och prisutdelningen leds i år av energiknippet Mi Ridell, vilket lovar en kväll med högt tempo, glädje, humor, dans, sång och överraskningar.
Chark-SM:s bankett innebär stor prisutdelning där resultatet av Chark-SM offentliggörs, branschfest med glada kollegor, god mat och förstklassig underhållning.