Chark-SM genomför även i år kampanjen Sveriges bästa julcharkuterier!

 

Publicerat den av & kategoriserat under Marknadsföring.

Nu upprepar vi förra årets succékampanj för de charkuterier som återfinns på julbordet!
Kampanjen går ut på att samla aktuella guldprodukter och förmedla denna information till press och utvalda bloggare. Informationen kommer att sammanställas i ett flertal pressmeddelande som skickas till riksmedier och lokalpress. Till pressmeddelandet kommer en lista med försäljningsställen att bifogas. Kampanjen kommer också förmedlas via Chark-SM:s hemsida.

Nu behöver vi er hjälp med att sammanställa era försäljningsställen för dessa guldcharkuterier. Berörda företag kommer kontaktas inom kort med ytterligare information kring det vi behöver hjälp med. Men om du är en guldproduktsproducent och ännu inte har hört från oss så får du gärna kontakta oss omgående på info@charksm.se. Vi är i full fart med att samla in informationen.
Kampanjen handlar om att se till att Chark-SM och de produkter som fått guld får större utrymme i mediesammanhang och i slutändan ut mot konsument. Det är också en del i ett arbete att ytterligare lyfta Chark-SM och den höga kvaliteten på alla våra vinnarprodukter.