Arrangörer: SIK (Institutet för Livsmedel och Bioteknik) och Kött- och Charkföretagen (KCF). Syftet med Chark-SM: Syftet med Chark-SM är att sätta produktkvaliteten i centrum, inspirera företagens anställda och ge konsumenterna tydlig vägledning i vilka svenska charkuterier som håller riktigt hög kvalitet. Chark-SM ska också genom branschdagen vara den viktigaste mötesplatsen för svensk charkindustri och dess…
Månadsarkiv för: augusti 2014
Pressmeddelanden
- Nu klart: Kött & Chark SM arrangeras i Malmö 2024
- Resultatlistan från Chark-SM
- Ladda ner stämplar 2022
- Chark-SM 2022 pressbilder vinnare
Pressinbjudningar
- Nu klart: Kött & Chark SM arrangeras i Malmö 2024
- Resultatlistan från Chark-SM
- Ladda ner stämplar 2022
- Chark-SM 2022 pressbilder vinnare
Pressbilder
- Nu klart: Kött & Chark SM arrangeras i Malmö 2024
- Resultatlistan från Chark-SM
- Ladda ner stämplar 2022
- Chark-SM 2022 pressbilder vinnare
Logotyper/Medaljer
- Vinnarna i Chark-SM 2014 – hög kvalitet hos både stor och liten
- Vinnarmedaljerna blir kvalitetsstämplar
- Vinnare i Innovativa klassen – Direkt Chark med rostbiff bake off
- Tävlingsklasser 2016
- Sveriges bästa julskinka har utsetts i Chark-SM – rapsgris-skinka i topp igen