Sponsorer och utställare

Som både huvud- och klassponsor marknadsför och exponerar du ditt företag mot hela charkbranschen. Huvudsponsorerna syns kontinuerligt under hela upptakten till Chark-SM, såväl som under Den Stora Charkdagen. Även klassponsorerna får mycket exponering, framför allt som prisutdelare i varsin klass under banketten. Som utställare får du chansen att synas bland alla dina viktiga kunder och kontakter på Den stora charkdagen och på vår hemsida. Samtidigt är antalet utställare begränsat för att ge en avslappnad och personlig miljö med möjlighet att skapa goda kontakter. Vi erbjuder plats för cirka 50 utställare.

Stort engagemang och fokus på kvalitetsutveckling är skälen till att Chark-SM växer för varje år. Tack vare engagerade sponsorer har evenemanget utvecklats sedan starten 2001 till att nu vara charkbranschens största och viktigaste mötesplats och livsmedelsindustrins största evenemang. På Chark-SM:s branschmässa samlas hela charkbranschen på en och samma plats, vilket är ett unikt tillfälle att under lättsamma former träffa, diskutera med och mingla med dina viktigaste kunder.

Är du intresserad av att vara uställare eller sponsor inför nästa Chark-SM, kontakta Carina Gatzinsky, info@charksm.se.

Läs gärna vår inbjudan för dig som vill vara utställare eller sponsor här.

 

Bli utställare på branschmässan

Chark-SM samlar de viktigaste profilerna i charkbranschen. Samtidigt är antalet utställare begränsat för att skapa en avslappnad och personlig miljö med möjlighet för att skapa goda kontakter. I år erbjuder vi plats för ett 50-tal utställare. Mässan pågår hela dagen. Den varvas med Chark-SM:s stora konferens, med gott om tid för mingel och besök i utställningshallen. Exponering och priser för utställare hittar du här.

Bli sponsor till Chark-SM

Huvudsponsor

Fyra företag får möjlighet att vara huvudsponsorer till hela Chark-SM. Det är en unik möjlighet att synas innan, under och efter den största händelsen för svenska kött- och charkbranschen i Sverige. Exponering och priser för huvudsponsor hittar du här.

Klassponsor

Vi erbjuder 16 företag möjligheten att sponsra en tävlingsklass i Chark-SM. Sponsorpaketet ger utmärkt exponering i samband med banketten, men även synlighet före, under och efter evenemanget. Exponering och priser för klassponsor hittar du här.

Här kan ni se en lista över sponsorer och utställare för Chark-SM 2016.