BRANSCHENS VIKTIGASTE MÖTESPLATS
Chark-SM är livsmedelsbranschens största evenemang med över 500 deltagare, ett 100-tal charkföretag och drygt 50 av branschens viktigaste leverantörer. Vi ger dig en unik möjlighet att träffa och skapa relationer med charkbranschens viktigaste beslutsfattare och nyckelpersoner. Chark-SM är en given mötesplats med branschmässa, konferens och bankett.

Som besökare möter du här dina viktigaste leverantörer, samarbetspartners och branschkollegor. Som utställare får du chans att under avslappnade former träffa såväl nya som befintliga kunder och kontakter.  Branschmässan är öppen för alla som arbetar inom eller i anslutning till kött- och charkbranschen.

Mässan hade i år, 2016, fått mer tidsutrymme i programmet, vilket var uppskattat av både besökare och utställare. För branschens leverantörer är mässan en fantastisk möjlighet att knyta nya kontakter. I år deltog 44 olika företag. Nytt var att besökarna fick möjlighet att i mässhallen provsmaka på några klimatanpassade produkter som varit med om att tävla om en hedersutmärkelse. Ett stort tack till studenter från Ester Mosessons gymnasium som hjälpte till och serverade. Även i år avslutades mässan med en uppskattad korvbjudning. Förra årets vinnare Gudruns bjöd på korv, korvbröden kom från Korvbrödsbagaren och Culinar bjöd på öl. Stort tack till er alla tre!. Är du intresserad av att delta som sponsor eller utställare 2018, kontakta info@charksm.se.

 

Här nedan listar vi sponsorer och utställare 2016.