Foto: Lisa Barryd

Att vara domare är ett hedersuppdrag

Det har blivit dags att utse en domarjury som ska bedöma och utse de bästa charketuriprodukterna 2024. Årets kvalitetsbedömning äger rum på Gastronomicenter, Högskolan i Kristianstad 17-18 september och du kommer vara i gott sällskap med cirka 40 andra domare. Här kommer finnas produktutvecklare från branschens leverantörer, kockar, lärare från livsmedelsprogram, gastronomikunniga med flera. Gemensamt är att ni alla har ett stort mat- och smakintresse. Ett unikt tillfälle att byta erfarenheter och träffa andra personer som brinner för god mat och charkuterier av hög kvalitet med andra ord!

Vill du bidra och kan delta som domare tisdag 17 och onsdag 18 september? Anmäl ditt intresse till info@charksm.se.

PS Som domare behöver du vara fristående från företag som tävlar i Chark-SM. Du behöver även säkerställa att du kan vara med båda dagarna i Kristianstad (17-18 september)

Här fyller vi efterhand på med information till domarjuryn!

PLATS

Gastronomicenter, Högskolan i Kristianstad.

HUVUDDOMARE

Johan Skottén och Sven Hammare

BANKETTEN PÅ KÖTT-OCH CHARKUTERIDAGARNA, 17 OKTOBER

I egenskap av domare i Chark-SM bjuds du in som gäst till Kött & Chark-SM i Malmö den 17 oktober med allt vad det innebär med mässa, konferens och galamiddag med prisutdelning av svenska mästare på kvällen. En branschdag du inte vill missa!